MHP´li kadınlardan aşure günü

MHP´li kadınlardan aşure günü

MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel ve Yönetim Kurulu Üyesi Semra Erkul, Belediye Başkanı Dursun Mirza'yı makamında ziyaret etti.

MHP Bandırma Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel ve Yönetim Kurulu Üyesi Semra Erkul, Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı makamında ziyaret etti.

MHP Kadın Kolları Başkanı Zila Gürel, Belediye Başkanı Dursun Mirza´yı Cumartesi Günü saat:12.00´de Cumhuriyet Meydanında yapılacak aşure etkinliğine davet etti. Aşure etkinliğine Balıkesir Belediye eski Başkanı İsmail Ok, MHP Balıkesir İl eski Başkanı Bayram Çılgın ve çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.  

Muharrem ayı dolayısıyla Cumartesi günü saat 12.00´de 10 bin kişilik aşure dağıtacaklarını açıklayan Gürel, ?Dinimizce Muharrem ayı kutsal bir ay ve bu aya özel olarak yüzyıllardır aşure etkinliği ülkemizde yapılıyor. Biz de MHP Kadın Kolları yönetimi olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Aşure etkinliğini bu yılda yapacağız. Bu tür etkinlikler birlik ve beraberliğimizi arttıran, kaynaşma ve dayanışmayı sağlayan özel günlerdir. Tüm halkımızı bu etkinliğimize bekliyoruz?dedi.



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı